Navigace

Akustické obrazy

Vyrábíme designové akustické obrazy na míru podle Vašeho prostoru a přání, s potiskem a nebo jednobarevné. Akustický obraz snižuje hluk, zkracuje dobu dozvuku v místnosti, zlepšuje kvalitu poslechu hudby i filmů nebo televize. Hodí se do všech typů interiérů, klasické, starožitné i velmi moderní. Záleží vždy na vybrané barvě a nebo potisku.



Ukázky obrazů

Máte zájem?

Pošlete nám nezávaznou poptávku. Můžete zaslat email na obrazy@esprit-pha.cz nebo vyplnit Poptávkový formulář níže.

 

V případě, že máte zájem o více typů, pošlete každý samostatným formulářem.

Pokud potřebujete jiný formát nebo provedení, napište nám na výše uvedený email.

Poptávkový formulář

Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.
Zvolte povrch panelu

Formát

Pro rozměry mimo uvedené rozmezí nás kontaktujte

Vzhled

Na panely je možné vytisknout jakýkoli motiv, ať už se jedná o logo, fotografii, abstraktní grafiku nebo jednolitou barvu. Pokud nemáte vlastní motiv, můžete vybrat z obrazové banky Shutterstock. Do vyhledávacího pole stačí zadat v angličtině, co byste na obraze chtěli, např. forest, sports car, apod.

Pokud není motiv v křivkách, měla by kvalita dat být alespoň 150 DPI. Tzn., že na obraz o rozměru 1200x600mm by rozlišení grafiky mělo být alespoň 7100x3550 pixelů (více viz Wikipedie). Při menší kvalitě může dojít k určitému rozostření. U povrchů Super G a Texona je mírně horší kvalita méně patrná než u hladkého povrchu Tonga.

Grafické práce je možné nabídnout po dohodě.

Zde vyplňte počet stejných panelů. Pokud máte zájem o více typů provedení, vyplňte formulář vícekrát. Do poznámky můžete napsat, zda máte zájem o všechny odeslané nebo zda se jedná o alternativy.

Pokud se panely liší pouze grafikou potisku, počítejte jako stejné.

Kontakt

Jméno
Ochrana údajů